Υπηρεσίες της COMAP

Οι κανονισμοί, οι τεχνικές αλλά και οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν αλλάξει σε βάθος τον κατασκευαστικό κλάδο. Τα πρότυπα και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικών απαιτούν πολύ αυστηρή προσοχή στην ποιότητα παροχής υπηρεσιών και στην επιλογή των υλικών. Είναι απαραίτητο να εξετάζουμε το κτίριο ως σύνολο και όχι μόνο ένα μεμονωμένο προϊόν ή ένα τμήμα του έργου, προκειμένου να κατασκευάζουμε ολοκληρωμένα και οικονομικά συστήματα.

Η COMAP είναι εταιρεία βιομηχανικής σχεδίασης και κατασκευών με πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας, οπότε έχει την απαιτούμενη εμπειρία να συνεργαστεί άριστα με τους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου. Αυτός είναι και ο λόγος που η COMAP Γαλλίας αναπτύσσει το Co-Expert πρόγραμμά της: ως επαγγελματίας προς επαγγελματία, σας βοηθάμε να επιλέξετε ώστε να μπορείτε να υλοποιείτε συστήματα καλά προσαρμοσμένα σε κάθε έργο, που συνδυάζουν την απόδοση, την ευκολία και την ασφάλεια.

Το CO-EXPERT,

ένα σύνολο από τεχνικές και εμπορικές υπηρεσίες που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη και θα σας εξασφαλίσουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα.