Η COMAP εγκαινιάζει την εφαρμογή για smartphone

Τετ, 12/26/2018 - 10:56
Καινοτομία

Η COMAP εγκαινίασε το MyCOMAP, μία εφαρμογή για smartphone που επιτρέπει στους εγκαταστάτες να αντλήσουν τη μέγιστη απόδοση από τις λύσεις που προσφέρει η COMAP. Η εφαρμογή MyCOMAP επί του παρόντος περιλαμβάνει δύο διαφορετικές ενότητες: η πρώτη παρέχει τη σωστή ρύθμιση για διάφορους διακόπτες, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση, η δεύτερη παρέχει πρόσβαση σε μία μεγάλη γκάμα βίντεο της COMAP, όπως σεμινάρια εγκαταστάσεων, παρουσιάσεις προϊόντων και εταιρικά βίντεο. Τους επόμενους μήνες θα προστεθούν και άλλες ενότητες.

Μία εφαρμογή που βοηθά τους εγκαταστάτες στην καθημερινή τους δουλειά

Χάρη στην πρώτη ενότητα της εφαρμογής MyCOMAP, μπορείτε να εγκαθιστάτε τα προϊόντα COMAP με τις σωστές τους ρυθμίσεις, αφού εισάγετε πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη εγκατάσταση, όπως παροχή, ισχύς και Kv.

Με αυτές τις διαφορετικές παραμέτρους, μπορεί κανείς να ρυθμίσει: 

  • Χειροκίνητους διακόπτες
  • Θερμοστατικές κεφαλές
  • Ρυθμιστικούς διακόπτες
  • Βαλβίδες ισοστάθμισης

Ο στόχος της εφαρμογής  MyCOMAP είναι να κάνει τη ζωή του εγκαταστάτη ευκολότερη. Χάρη στην πρώτη ενότητα της εφαρμογής, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσετε υδραυλικές καμπύλες για να ρυθμίσετε έναν διακόπτη ή μία βαλβίδα ισοστάθμισης. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται και τα λάθη στους υπολογισμούς.

Η MyCOMAP δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευθεί κανείς στο μέγιστο τα πλεονεκτήματα των προϊόντων της COMAP, με τη χρήση πληροφοριών  που είναι εύκολα προσβάσιμες και στοχευμένες στη συγκεκριμένη εγκατάσταση.

 

    

Η δεύτερη ενότητα παρέχει πλήρη πρόσβαση σε όλα τα βίντεο  της COMAP. Στην ενότητα αυτή θα βρείτε σεμινάρια εγκαταστάσεων, παρουσιάσεις προϊόντων και εταιρικά βίντεο.

Η εφαρμογή θα σας ενημερώσει  μόλις γίνει διαθέσιμο ένα νέο βίντεο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε καμία νέα ενημέρωση. Ακριβώς όπως και η πρώτη ενότητα, η ενότητα MyCOMAP βίντεο δημιουργήθηκε  για να διευκολύνει την εγκατάσταση και χρήση των λύσεων της COMAP.

Τα βίντεο αυτά είναι διαθέσιμα στη ελληνικά αλλά και στα Αγγλικά.

 

    

Κατεβάστε το MyCOMAP δωρεάν

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή MyCOMAP δωρεάν σε iOS και Android.

Κατεβάστε τώρα τη δική σας εφαρμογή MyCOMAP:

Σύντομα θα προστεθούν και άλλες ενότητες για να διευκολύνουν την εγκατάσταση και τη χρήση των προϊόντων της COMAP.