Πρεσαριστά εξαρτήματα

Η τεχνολογία πρεσαρίσματος (ή σύσφιξης) είναι μια μέθοδος σύνδεσης σωλήνων και εξαρτημάτων, παραμορφώνοντας τα δυο αυτά στοιχεία για την ένωσή τους, με τη χρήση ενός εργαλείου σύσφιξης.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι κατάλληλη για όλες τις εφαρμογές, τόσο σε νέες κατασκευές όσο και σε ανακαινίσεις, εφόσον το υλικό που θα τοποθετηθεί πρεσαριστά είναι το κατάλληλο. Η COMAP προσφέρει μια σειρά από πρεσαριστά εξαρτήματα για κάθε διαθέσιμο υλικό: πολυστρωματικά, PEX, ανοξείδωτα, γαλβανισμένα και χάλκινα.

Πλεονεκτήματα πρεσαριστών εξαρτημάτων

  • Αξιοπιστία: η τεχνολογία πρεσαρίσματος (ή σύσφιξης) είναι μια από τις ασφαλέστερες τεχνολογίες στην αγορά.
  • Ταχύτητα: μια πρεσαριστή σύνδεση μπορεί να επιτευχθεί σε λιγότερο από 7 δευτερόλεπτα. Αυτό το γεγονός εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για τον εγκαταστάτη.
  • Ασφάλεια: κανένας κίνδυνος καύσης ή καπνού.

Πλεονεκτήματα τεχνολογίας πρεσαρίσματος της COMAP

  • Όλες οι σειρές πρεσαριστών εξαρτημάτων της COMAP κατασκευάζονται στα ευρωπαϊκά μας εργοστάσια, στη Γαλλία, στο Βέλγιο και την Ιταλία, όλα πιστοποιημένα κατά ISO 9001 (ISO 14001 για συγκεκριμένα εργοστάσια). Χάρη στην τεχνογνωσία μας στα υλικά και τον σχεδιασμό, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δουλεύετε με απόλυτα αξιόπιστα προϊόντα.
  • Γρήγοροι έλεγχοι: ο δακτύλιος Visu-Control δείχνει ότι το εξάρτημα έχει συσφιχθεί σωστά. Τα προϊόντα είναι κωδικοποιημένα χρωματικά για κάθε εφαρμογή. Μόλις το εξάρτημα συσφιχθεί, ο δακτύλιος παραμορφώνεται και μπορεί να αφαιρεθεί. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει καμία σύνδεση.
  • Πλήρης γκάμα: η COMAP προσφέρει μια σειρά πρεσαριστών εξαρτημάτων για κάθε υλικό: PEX, πολυστρωματικά, ανοξείδωτα, γαλβανισμένα και χάλκινα.