Ενδοδαπέδια θέρμανση & ψύξη

Η COMAP έχει συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία της πολυετούς τεχνογνωσίας της, με σκοπό να σας προσφέρει ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και ψύξης που συνδυάζει άνεση, αισθητική και εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης και ψύξης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών: μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, σχολεία και νοσοκομεία, γηροκομεία, παιδικοί σταθμοί και βιομηχανίες.

Η COMAP έχει σχεδιάσει μία εξατομικευμένη, σπονδυλωτή λύση, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις ειδικές απαιτήσεις του κάθε έργου.

Οι ομάδες μας είναι διαθέσιμες να σας βοηθήσουν να επιλέξετε το ιδανικό σύστημα και να σας συνδράμουν σε κάθε βήμα του έργου σας, από τη διαστασιολόγηση έως την εγκατάσταση.

4 λόγοι για να επιλέξετε COMAP

Σχεδιαστική προσέγγιση ολοκληρωμένου συστήματος

Τα ενδοδαπέδια συστήματα της COMAP έχουν σχεδιαστεί ειδικά ως ένα ολοκληρωμένο σύστημα, στο οποίο τα επιμέρους συστατικά μέρη– μονωτικές πλάκες, σωλήνες, συλλέκτης, σύστημα ελέγχου και παρελκόμενα – συνεργάζονται για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες της κάθε εφαρμογής.

Αποδοτικά προϊόντα

 

Τα κύρια εξαρτήματα – σωλήνες PEX και ο συλλέκτης K9000TP – κατασκευάζονται στα εργοστάσια της COMAP στη Γαλλία. Τα υπόλοιπα εξαρτήματα επιλέγονται με βάση την ποιότητα και αποδοτικότητά τους:

  • Ασύρματος πίνακας ελέγχου Biofloor Connect CA = 0.5K πιστοποιημένος κατά eu.bac

Ο συλλέκτης από πολυαμίδιο εγγυάται αίσθημα άνεσης τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι, καθώς είναι ειδικά προσαρμοσμένος για συστήματα ψύξης.

Ευκολία εγκατάστασης

Κάθε εξάρτημα του συστήματος έχει επιλεγεί με κριτήριο την ευκολία εγκατάστασης και χρήσης σε κάθε είδος διαμόρφωσης.

Συστήματα με 10ετή εγγύηση

Η COMAP προσφέρει 10ετή εγγύηση για τα ενδοδαπέδια συστήματα θέρμανσης ψύξης, η οποία καλύπτει όλα τα συμβάντα, για τα οποία φέρει ευθύνη καθώς και για τις εγκαταστάσεις, οι οποίες αποτελούνται στο σύνολό τους αποκλειστικά από εξαρτήματα COMAP.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε ανατρέξτε στους όρους εγγύησης.