Σύστημα ελέγχου Plug-in

Régulation filaire Biofloor MCF234

Μια ολοκληρωμένη και ανταγωνιστική προσφορά που ταιριάζει σε όλα τα έργα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και κλιματισμού.

Για τη ανεξάρτητη ρύθμιση επιμέρους δωματίων (2 σημείων) σε χώρους διαβίωσης και επαγγελματικούς χώρους, με έξοδο Triac για θερμικούς σερβοκινητήρες.

Αποτελούμενοι από μονάδα διανομής 6- ή 10-καναλιών (MCF234), απλούς (TAF234) ή ψηφιακούς (TEF234) θερμοστάτες δωματίου και ηλεκτροθερμικές κεφαλές (TE24) για τον έλεγχο διαφόρων κυκλωμάτων, σας επιτρέπει να διατηρήσετε βέλτιστο ελέγχου θερμοκρασίας ανά θερμική ζώνη ή δωμάτιο.

Υπάρχουν τρία μοντέλα μονάδων διανομής για επιλογή ανάλογα με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά και 2 σειρές θερμοστατών με μοντέρνο σχεδιασμό και  εύκολη διασύνδεση:

 

  • Όλες οι συσκευές είναι εύκολες στην εγκατάσταση: εύκολη καλωδίωση (έως 10 κυκλώματα) και έλεγχο κυκλοφορητή με ή χωρίς χρονοκαθυστέρηση για έλεγχο δικτύου κυκλοφορητών (ανάλογα με την έκδοση).
  • Διαχείριση ενδοδαπέδιας ψύξης: μπορείτε να αλλάξετε τρόπο λειτουργίας χρησιμοποιώντας τον εξωτερικό επιλογέα λειτουργίας ή την έξοδο τηλεχειρισμού θέρμανσης-ψύξης για αντλία θερμότητας, με το ‘σημείο δρόσου’ διαθέσιμο ως παρελκόμενο.
  • Οι θερμοστάτες δωματίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αυτόνομα προϊόντα ή σε συνδυασμό με το διανομέα ισχύος MCF234 για ένα σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης της COMAP.