Ασύρματο σύστημα ελέγχου θέρμανσης Biofloor Connect

Régulation sans fil plancher chauffant Biofloor Connect

Biofloor Connect – η άνεση στα χέρια σας

Το Biofloor Connect είναι το ασύρματο σύστημα ελέγχου της COMAP. Είναι εύκολο στην τοποθέτηση και μπορεί να ελεγχθεί από κινητό ή το τάμπλετ σας. Μια επαγγελματική λύση που συνδυάζει το υψηλό επίπεδο προηγμένης τεχνικής σχεδίασης με την ευκολία χρήσης των οικιακών συστημάτων αυτοματισμού. Η Ακρίβεια Ελέγχου (CA) του Biofloor Connect είναι μόλις 0,5K, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο ακρίβειας και τη συμβολή του στην ενεργειακή αποδοτικότητα ολόκληρου του συστήματος. Η τιμή αυτή έχει προκύψει από μία ανεξάρτητη πιστοποίηση, που πραγματοποιήθηκε από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό eu.bac (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Αυτοματισμού και Ελέγχου Κτιρίων).

ΛΥΣΗ ‘PLUG AND PLAY’

Το Biofloor Connect περιλαμβάνει μια μονάδα ασύρματου ελέγχου, ασύρματους θερμοστάτες και ηλεκτροθερμικές κεφαλές για λειτουργία σε διαφορετικά κυκλώματα, δίνοντας τη δυνατότητα για τέλεια ρύθμιση της θερμοκρασίας σε κάθε δωμάτιο.
Πέρα από το υψηλό επίπεδο απόδοσης, το Biofloor Connect είναι ιδιαίτερα εύκολο στην τοποθέτηση, επιτρέποντάς σας να προσφέρετε μια ολοκληρωμένη λύση στους πελάτες σας, συμπεριλαμβανομένης της ενδοδαπέδιας θέρμανσης και του ελέγχου.

  • Οι θερμοστάτες μπορούν να συνδεθούν με τον πίνακα ελέγχου σε δευτερόλεπτα, χάρη στην αξιόπιστη και ασφαλή αμφίδρομη ασύρματη τεχνολογία 868MHz.
  • Τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά απλοποιούν τον προγραμματισμό και  τη ρύθμιση σε λίγα μόνον απλά βήματα.
  • Τέλος, η ψηφιακή οθόνη του θερμοστάτη προσφέρει απλά και εύχρηστα μενού για τους πελάτες σας, οι οποίοι μπορούν επίσης να ελέγξουν το σύστημα τοπικά ή με τηλεχειρισμό μέσω κινητού ή τάμπλετ.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ BIOFLOOR CONNECT

Με την εφαρμογή Biofloor Connect μπορείτε να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε κάθε θερμοστάτη που έχετε εγκαταστήσει, μέσω κινητού ή τάμπλετ. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή δωρεάν στο Google Play και στο Apple App Store.