Μονάδες ασφαλείας

Η COMAP προσφέρει μια ποικιλία από εξαιρετικά αποδοτικές μονάδες ασφαλείας. Η μονάδα ασφαλείας αυτή διατηρεί  την πίεση κάτω από τα 7 bar σε ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες. Εύκολη στην εγκατάσταση, με έναν καινοτόμο σχεδιασμό, όλη η σειρά των προϊόντων προστασίας θερμοσιφώνων καλύπτει τέλεια τις ανάγκες των εγκαταστατών.

Προβλέπουμε και υπερβαίνουμε τις απαιτήσεις των εφαρμοζόμενων κανονισμών και προτύπων , χρησιμοποιώντας υλικά που εγγυούνται υψηλότερη απόδοση και διασφαλίζουν μακροπρόθεσμη ποιότητα και αξιοπιστία.

Για κάθε περίπτωση, έχουμε την κατάλληλη λύση, με μια μεγάλη ποικιλία μονάδων ασφαλείας για κάθε τύπο συστήματος και ποιότητας νερού.

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στη Γαλλία, στο εργοστάσιό μας στο Αμπεβίλ, το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά ISO 9001 και ISO 14001.

Στην COMAP διαθέτουμε αυξημένη περιβαλλοντολογική ευαισθησία και προσφέρουμε προϊόντα, τα οποία είναι ελαφρύτερα και κατασκευάζονται από ανακυκλώσιμα υλικά. Είναι συμβατά με όλες τις πηγές ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων και των ανανεώσιμων.

 

Ποια μονάδα να διαλέξω;

Το νερό είναι διαφορετικό σε κάθε περιοχή

Μια ολοκληρωμένη σειρά μονάδων ασφαλείας που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα που προκαλούνται από χημικά διαβρωτικό νερό, ανάλογα με την περιοχή.

 

Ποιότητα νερού 889 889 ανοξείδωτη Reverso
Μεταλλικά άλατα  
Υψηλή περιεκτικότητα
Χαμηλή περιεκτικότητα       
Οξύτητα  
Ουδέτερο νερό, pH 7ως 8.5      
Όξινο νερό, pH 6.5 ως 7      
Σκληρότητα  
Μαλακό νερό, TH < 15°f    
Σκληρό νερό, TH από 15°f ως 30 °f      
Πολύ σκληρό νερό, TH > 30°f