Θερμοστατικοί διακόπτες, κεφαλές και μονάδες

Μία θερμοστατική μονάδα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ρυθμίσει τη θερμοκρασία σε κάθε θερμοπομπό ανεξάρτητα (θερμαντικά σώματα, θερμαινόμενες πετσετοκρεμάστρες κλπ). Σε κάθε χώρο, η θερμοκρασία είναι αυτή που πρέπει!

Περιλαμβάνει τη θερμοστατική κεφαλή, η οποία μετρά θερμοκρασία περιβάλλοντος, και ένα θερμοστατικό διακόπτη , ο οποίος ελέγχει το νερό που περνά και συνδέει τις σωλήνες με το θερμαντικό σώμα.

Είναι μια συσκευή που λειτουργεί με το σύστημα κεντρικής θέρμανσης σε ένα κτήριο (μονοκατοικία ή πολυκατοικία, βιομηχανικά ή εμπορικά κτήρια κλπ).

Οι θερμοστατικές μονάδες σας προσφέρουν:

  • Ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας.
  • Υδραυλική εξισορρόπηση συστήματος.
  • Ομοιόμορφη κατανομή της θέρμανσης για την ελαχιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας και βέλτιστη άνεση.

Η σειρά θερμοστατικών  διακοπτών  της COMAP αναπτύσσεται εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια. Σήμερα, προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ενισχυμένη ακρίβεια με προϊόντα που συνδυάζουν την ελκυστική εμφάνιση με την αποτελεσματικότητα. Όλα τα προϊόντα θερμοστατών που παρουσιάζονται εδώ, κατασκευάζονται στη Γαλλία, στο εργοστάσιο της COMAP στο Αμπεβίλλ, στο τμήμα Somme.

Οι κεφαλές της COMAP αναγνωρίζονται ως από τις καλύτερες στην αγορά, τόσο σε θέμα απόδοσης, όσο και σε θέμα σχεδιασμού. Καλύπτουν τις ανάγκες τόσο νέων κατασκευών όσο και ανακαινίσεων.
Οι  θερμοστατικοί  διακόπτες  της COMAP, διαθέσιμοι με σταθερή ή ρυθμιζόμενη τιμή Kv, είναι συμβατοί με όλη τη σειρά θερμοστατικών κεφαλών της COMAP.

Η COMAP προσφέρει τις ακόλουθες λύσεις σε θερμοστατικές μονάδες: