Καλωσορίσατε στον ιστότοπο της Comap Hellas!

Ένα κορυφαίο εμπορικό σήμα

Από το 1947, η COMAP είναι ένα από τα πλέον αξιόπιστα εμπορικά σήματα στις λύσεις θέρμανσης, ύδρευσης, κλιματισμού και υδραυλικών. Το σύστημα πολυστρωματικών σωλήνων SkinPress, οι διακόπτες θέρμανσης SAR και οι θερμοστατικές κεφαλές Senso χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από τους επαγγελματίες των κατασκευών.

Ειδικοί στις λύσεις συνδέσεων, ελέγχου και επεξεργασίας νερού, έχουμε αναλάβει την αποστολή να συνεισφέρουμε στην ενεργειακή αποδοτικότητα των κτηρίων και στη μείωση του κόστους, βελτιώνοντας παράλληλα την άνεση και την ασφάλεια. Τα προϊόντα και τα συστήματά μας συμβάλλουν άμεσα σε αποδοτικές εγκαταστάσεις και σε κατασκευαστικά έργα βελτιστοποιημένα ως προς τον χρόνο και την ποιότητα.

Το δυναμικό των πωλήσεών μας είναι οργανωμένο κατά τρόπο ώστε να εξασφαλίζει στενή επαφή με τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο:

  • Θυγατρικές εμπορικές εταιρείες καλύπτουν περισσότερες από 20 χώρες.
  • Πλατφόρμες πωλήσεων, υπεύθυνες για την εμπορική προώθηση των λύσεων της COMAP.
  • Εμπορικούς διευθυντές υπεύθυνους  για τα γαλλικά υπερπόντια εδάφη (DOM-TOM), την Κεντρική Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, τις χώρες του Μαγκρέμπ  (ΒΔ Αφρική) και τη Μέση Ανατολή.
  • Σταθερή ομάδα υποστήριξης πελατών, υπεύθυνη για την παρακολούθηση παραγγελιών και την παροχή τεχνικής βοήθειας.

Η θυγατρική εταιρεία της COMAP στην Ελλάδα (COMAP HELLAS S.A.) ιδρύθηκε το 1989 και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες.

Εξασφαλίζει για τους επαγγελματίες τις πρωτοποριακές λύσεις της COMAP σε επίπεδο διανομής και τεχνικής υποστήριξης, με αμεσότητα και συνέπεια.

Από το 2016 η εταιρεία διαθέτει γραφείο στα Σκόπια, στελεχωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες των βαλκανικών κρατών.

Ευρωπαϊκή ποιότητα κατασκευής

Η COMAP είναι από τους λίγους ομίλους στον τομέα της που σχεδιάζει και κατασκευάζει τα δικά του προϊόντα. Αυτή η μοναδική επιλογή καθιστά τη βιομηχανική μας τεχνογνωσία ένα σημαντικό κεφάλαιο και μια εγγύηση αξιοπιστίας. Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ευρώπη, στα εργοστάσιά μας (Γαλλία, Ιταλία) και σε εκείνα του ομίλου Aalberts.

Πολυστρωματικούς και χαλύβδινους σωλήνες, εξαρτήματα πρεσαριστά, ταχυσυνδέσμους και παραδοσιακά, θερμοστατικές κεφαλές και διακόπτες, βαλβίδες ισοστάθμισης, εξαρτήματα ύδρευσης, ενδοδαπέδια θέρμανση… Η COMAP προσφέρει στους επαγγελματιες που ασχολουνται με τις κατασκευες κτηριων μια από τις πιο ευρέως φάσματος επιλογές στην αγορά, από πλευράς προϊόντων, τεχνολογιών και σειρών προϊόντων.

Ένας γαλλικός βιομηχανικός όμιλος που διαθέτει три βιομηχανικές εγκαταστάσεις στη Γαλλία και την Ιταλία. Οι κεντρικές μας εφοδιαστικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Checy (Γαλλία), διαχειρίζονται όλες τις διανομές μας σε πάνω από 50 προορισμούς παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της COMAP

Μάθετε περισσότερα για τις εγκαταστάσεις παραγωγής και εφοδιασμού της  COMAP