Είστε κατασκευαστική εταιρεία ή αρχιτέκτονας

Fiches techniques téléchargeables COMAP

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΤΕ

Μεταφορτώστε όποιο τεχνικό φυλλάδιο χρειάζεστε, εύκολα και χωρίς χρέωση.

Δείτε το "Κέντρο Τεκμηρίωσης" μας

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΤΕ

Δείτε το "Κέντρο Τεκμηρίωσης" μας

Αναζητάτε υπεροχή; Το ίδιο και εμείς!

Ο κλιματικός έλεγχος και η παραγωγή ζεστού νερού οικιακής χρήσης ευθύνονται για πάνω από το 60% της κατανάλωσης ενέργειας σε ένα κτίριο. Για την μείωση της χρήσης ενέργειας, οι κανονισμοί και οι νομοθετικές διατάξεις διαρκώς αυστηροποιούνται. Ένα παράδειγμα από τη Γαλλία είναι οι κανονισμοί RT 2012. Όλο και καλύτερα ενημερωμένοι, αντιμετωπίζοντας ολοένα και αυστηρότερες απαιτήσεις, επαγγελματίες και καταναλωτές απαιτούν αποτελεσματικές λύσεις.

Ως εταιρεία κατασκευής και σχεδιασμού, είμαστε πεπεισμένοι ότι η δουλειά μας πρέπει να δίνει απαντήσεις στις ενεργειακές προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Και παρόλο που συχνά είναι αόρατα, τα προϊόντα μας παίζουν έναν κύριο ρόλο στην ενεργειακή αποδοτικότητα των συστημάτων. Για το λόγο αυτό είμαστε, όπως και εσείς, απόλυτα εστιασμένοι στη δέσμευσή μας να αναπτύξουμε ένα όραμα για ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις, κάθε λεπτομέρεια των οποίων συμβάλλει στη συνολική αποδοτικότητα.

  • Ποιότητα χωρίς συμβιβασμό: σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε το 90% των προϊόντων μας  κυρίως σε δικά μας εργοστάσια, τα οποία είναι όλα πιστοποιημένα με ISO 9001 και διαθέτουν δικά τους τμήματα τεχνικής σχεδίασης. Πήραμε αυτή την απόφαση για να μπορούμε να προσφέρουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας, πλήρως υλοποιημένα και βελτιστοποιημένα, για εγκαταστάσεις μεγάλου χρόνου ζωής που να ανταποκρίνονται στους ισχύοντες κανονισμούς και νομοθετικές διατάξεις.
  • Καινοτομία, το δικό μας κίνητρο: επιδιώκουμε πάντα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανώτερη τεχνογνωσία και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Παράλληλα με τα τμήματα τεχνικής σχεδίασης, η ομάδα Έρευνας και Καινοτομίας με έδρα τη Λυών, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου, σχεδιάζει εφαρμογές για τον έλεγχο της κατανάλωσης ενέργειας, λύσεις για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης καθώς και συστήματα επικοινωνίας και διασύνδεσης.
  • Υποστήριξη πελατών, η αποστολή μας: είμαστε εδώ για σας! Ο δικό σας αντιπρόσωπος πωλήσεων της COMAP σας γνωρίζει και είναι πάντα μαζί σας. Ο αντιπρόσωπός σας είναι στην διάθεσή σας ώστε να σας παρέχει την βοήθεια που χρειάζεστε, με την υποστήριξη των τεχνικών ομάδων της COMAP. Ο αντιπρόσωπός σας θα είναι επίσης σε θέση να μεταφέρει τις δυσκολίες και τις ανάγκες σας σε μας, έτσι ώστε οι μελλοντικές μας λύσεις να μπορούν να τις αντιμετωπίσουν ακόμα καλύτερα.