Είστε επιχείρηση διανομής - χονδρικής πώλησης

doc_center

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΤΕ

Μεταφορτώστε όποιο τεχνικό φυλλάδιο χρειάζεστε, εύκολα και χωρίς χρέωση.

Δείτε το "Κέντρο Τεκμηρίωσης" μας

doc_center

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ,

ΤΕΧΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΕΤΕ

Δείτε το "Κέντρο Τεκμηρίωσης" μας

Επαγγελματίες που εξυπηρετούν επαγγελματίες: τεχνογνωσία στην εμπορική διαχείριση και την προώθηση πωλήσεων με εξατομικευμένη τεχνική υποστήριξη

Η COMAP δημιουργούσε ανέκαθεν συνεργασίες με τους πελάτες της, κάτι που την φέρνει κοντά στις ανάγκες και προσδοκίες των επαγγελματικών και εμπορικών της εταίρων, των κατασκευαστικών εταιρειών και των τεχνικών γραφείων. Οι πελάτες σας θα είναι σε θέση να δουν την διαφορά.

  • Ποιότητα και αξιοπιστία: τα προϊόντα και τα συστήματά μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στη Γαλλία και την Ευρώπη, στα δικά μας εργοστάσια καθώς και σε αυτά του Ομίλου μας. Πέρα από τις απαιτήσεις των προτύπων - τις οποίες τα προϊόντα μας πάντα καλύπτουν - η COMAP αναπτύσσει τα δικά της έντυπα προδιαγραφών για κάθε προϊόν.
  • Επιλογή και διαθεσιμότητα: υλικά, τεχνολογίες, μεγέθη, παράδοση - οι πελάτες σας μπορούν να μείνουν ήσυχοι επειδή μπορείτε γρήγορα να τους παραδώσετε τα προϊόντα που χρειάζονται, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα κατάλληλων λύσεων και προϊόντων.
  • Τεχνογνωσία στην εμπορική διαχείριση και την προώθηση πωλήσεων ειδικά προσαρμοσμένη στη επαγγελματική διανομή, έτσι ώστε οι λύσεις και οι υπηρεσίες μας να αποτελούν ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για σας.
  • Με ένα πολύ αποτελεσματικό δυναμικό πωλήσεων  με μεγάλη τεχνική γνώση, για να καλύψουν τις ειδικές ανάγκες των εγκαταστατών και των κατασκευαστικών εταιρειών, παράλληλα με τους διανομείς. Οι εμπορικοί εκπρόσωποι της COMAP έχουν την υποστήριξη ενός εσωτερικού τεχνικού τμήματος με όλα τα αναγκαία τεχνικά μέσα και τα εργαλεία πληροφορικής, ώστε να κάνουν ακριβείς υπολογισμούς για βελτιστοποιημένες εγκαταστάσεις. Ο δικός σας εκπρόσωπος πωλήσεων είναι το κύριο άτομο επικοινωνίας, υπεύθυνο για τη διαχείριση των παραγγελιών σας, τη διαβίβαση των τεχνικών εγγράφων και πολλά ακόμα.
  • Co-Expert: μια πρωτοβουλία για εμπορική και τεχνική εξυπηρέτηση παγκοσμίως. Οι τεχνικές και εμπορικές μας ομάδες προσφέρουν την εκπαίδευση και την υποστήριξη που χρειάζεστε. Οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν την τεχνογνωσία και εξειδίκευσή τους.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ
ΤΟ ΔΙΚΟ
ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΚΕΝΤΡΟ
ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τεχνογνωσία

Τρεις φορές ελαφρύτερες από τον χαλκό και με εξαιρετικές τεχνικές ιδιότητες, οι πολυστρωματικές λύσεις είναι ασυναγώνιστες από άποψη αξίας.ort qualité-prix unique.