Είστε εγκαταστάτης

Solutions de raccordement multiconnect

ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

Αυτός ο σαφής και πλήρης οδηγός σας επιτρέπει να ενημερώνετε τους πελάτες σας σχετικά με τα τεχνικά στοιχεία των λύσεων συνδέσεων της COMAP.

Ζητήστε ή μεταφορτώστε ένα αντίγραφο

ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

Ζητήστε ή μεταφορτώστε ένα αντίγραφο

Στο κέντρο της δραστηριότητας  του εγκαταστάτη: ένας μοναδικός συνεργάτης

Η COMAP είναι η μόνη εταιρεία που προμηθεύει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις θέρμανσης, κλιματισμού και ύδρευσης. Επίσης, υποστηρίζουμε εμπόρους και κατασκευαστικές επιχειρήσεις με τρόπο μοναδικό, για όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους, από την ανακαίνιση μιας μονοκατοικίας έως την κατασκευή μηχανολογικών δικτύων ελέγχου κλίματος για δημόσιες υπηρεσίες.

Καταλαβαίνουμε απόλυτα τις πιέσεις και απαιτήσεις που αντιμετωπίζετε, οπότε σας προσφέρουμε ένα εύρος επιλογής από τα μεγαλύτερα και καλύτερα στην αγορά. Υψηλή ποιότητα, με έλεγχο κόστους και ταχύτητας: μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους.

  • Πρώτα και πάνω από όλα, αξιοπιστία: τα προϊόντα μας είναι το αποτέλεσμα της κατασκευαστικής μας εμπειρίας και βεβαίως πληρούν όλα τα απαραίτητα πρότυπα και πιστοποιήσεις. Για τους πελάτες σας: εγγυημένες αποδοτικές εγκαταστάσεις και κορυφαία άνεση. Για εσάς: η βεβαιότητα για αποδοτική δουλειά στο εργοτάξιο και απόλυτη σιγουριά μετά.
  • Δεν είμαστε ποτέ μακριά. Οι ομάδες πωλήσεων μας είναι διαθέσιμες να σας συμβουλέψουν σε όλη την πορεία του έργου σας. Οι μηχανικοί μας επισκέπτονται τα εργοτάξιά σας. Οι τεχνικοί μας, με έδρα το τεχνικό μας τμήμα, είναι και αυτοί επίσης στη διάθεσή σας. Όταν έχετε την ανάγκη, μπορούν να σας βοηθήσουν με τις πιο σύνθετες εκτιμήσεις κόστους, με υπολογισμούς θερμικής και δυναμικής απόδοσης, κλπ.
  • Αποκτήστε το προβάδισμα: Προσπαθούμε αδιάκοπα να προβλέπουμε και να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο στις μεταβολές της αγοράς του κλάδου κατασκευών και ανακαινίσεων, λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς και τις ευκαιρίες που προκαλούνται από νομοθεσίες και κανονισμούς. Έτσι μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας λύσεις που είναι ολοένα και περισσότερο ενεργειακά αποδοτικές και οικονομικές.